Udgivet i Bolig og Livsstils-Hjørne på Led-lysstofrør.dk

Hvilke køkkenlamper skal jeg vælge? Her er 4 gode bud

Af Led-lysstofrør.dk

Når du skal vælge lamper til dit køkken, så bør du først og fremmest overveje hvilken form for lys, som er behageligst for dig at arbejde i. Det skyldes først og fremmest, at køkkenet også bør tænkes på som et arbejdsrum, i stedet for bare endnu et rum i boligen, som du kan opholde dig i. Det giver dig en række forskellige muligheder i forhold til at finde den mest optimale løsning.

I den forbindelse kan du vælge at fokusere på et mere æstetisk look i form af en flot pendel, eller du kan tænke i mere praktiske baner og gå med et lysstofrør. For at hjælpe dig med at kommer nærmere den mest optimale beslutning for dig, så kommer her 4 bud på pendler og lysstofrør til dit køkken.

Pendlen som designklassiker

GUBI Multi-Lite Pendel findes i en række forskellige farver og er oprindeligt designet af Louis Weisdorf tilbage i 1972. Det er en utroligt populær pendel, som stadig er moderne den dag i dag. Pendlen er en alsidig løsning, hvor skærmene kan drejes, så lyset falder på præcis den måde, som du har behov for. Den vil derfor egne sig godt som din nye lampe til køkkenet, fordi den både kan indstilles, så den belyser din arbejdsplads i køkkenet bedst muligt, men også så den kan skabe en hyggelig stemning omkring det naturlige samlingspunkt i dit køkken.

Denne pendel har en diameter på 36 centimeter, og den bruger en E27 pære på max 60 Watt.

Pendlen med et organisk udtryk

New Works Tense Pendel er et alternativt bud på en pendel, hvor formålet primært er, at skabe en hyggelig stemning i dit køkken. Den vil derfor egne sig godt, hvis du har en hyggelig krog i dit køkken, hvor du foretrækker en mere dæmpet belysning. Pendlens udtryk er meget svævende og organisk, idet den er designet til at efterligne en sky. Den har derfor også et meget drømmende udtryk og vil egne sig godt til at bløde de hårde kanter i dit køkken lidt op.

Denne pendel har en diameter på 90 centimeter, og den har en indbygget 22 Watt LED-pære, hvis lys svarer til en temperatur på 2700 Kelvin, og så kan dens lys dæmpes.

Den professionelle belysning

Hvis du bruger meget tid i dit køkken med at tilberede flotte og indviklede retter med mange ingredienser, så har du måske brug for en kraftig lyskilde til at belyse din arbejdsflade, som for eksempel et lysstofrør. Et lysstofrør med LED er en professionel løsning, som holder længe. Et godt eksempel på det er LEDlife 2G10-PRO23, som du forsyner direkte med strøm i hver ende.

Denne model er en langtidsholdbar løsning, hvor du har mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset. Ønsker du derfor et varmere, hvidt lys, så skal du vælge modellen med 2700 Kelvin, og ønsker du derimod et mere neutralt, hvidt lys, så skal du vælge den med 4000 Kelvin.

Her er du sikret en 180 graders spredning på lyset, hvor lysstofrøret samtidig er fremstillet med materet glas, så du ikke bliver blændet.

Den simple løsning

Hvis du gerne vil have en hvid kilde til belysning, som sikrer, at alle kulørerne i din mad vises på den mest optimale måde, så bør du tage et kig på Osram LED Star 58W/840 SubstiTube 1500mm EM G13. Kuløren på lyset er 3000 Kelvin, og lysstofrøret består af et enkelt rør, der forsynes med 230 Volt strøm i hver ende. Denne løsning er beregnet til at kunne lyse dine kulinariske udfoldelser op i sammenlagt 30.000 timer, så her får du meget lys for pengene. Derudover er den strømbesparende og flimrer ikke, når du tænder for den.

Find det du mangler på led-lysstofrør.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 495 produkter fra mere end 28 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.641 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:50:47.

3
Produkttyper
495
Produkter
9
Brands
28
Forhandlere
1.641
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.